Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Algemeen
Zomerzotheid in de Hout.
Zomerzotheid in de Hout. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Stichting Cultuurpark de Hout organiseert ook dit jaar weer een aantal zondagmiddagfestivals in de Alkmaarder Hout. Cultuurpark de Hout kan niet zonder de bijdrage van enthousiaste vrijwilligers. Daarom wordt wederom een voorlichtingsmiddag georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd is om komend seizoen als vrijwilliger te komen helpen.

Iedereen die meer wil weten over de festivals en wat het werken als vrijwilliger inhoudt, is van harte welkom. De vrijwilligersmiddag wordt georganiseerd op zondag 14 april van 15.00 tot 17.00 uur in Grand Café Koekenbier, zaal De Brouwerij, Kennemerstraatweg 16 te Alkmaar.

Toegankelijk culturele festivals

Stichting Cultuurpark de Hout organiseert in de periode mei tot en met september in totaal negen gratis toegankelijke culturele festivals in en rond de muzieknis in het oudste stadspark van Nederland: de Alkmaarder Hout. Zonder de bijdrage van enthousiaste vrijwilligers kunnen de festivals niet. Er zijn mensen die de optredens programmeren, die kinderactiviteiten begeleiden, bij de evenementen helpen met de catering, of met het opzetten, inrichten en afbreken plus opruimen van het festivalterrein. Sommige vrijwilligers zijn vrijwel altijd van de partij, anderen zo nu en dan. Maar iedereen werkt samen om de bezoekers een fijn en gezellig festival te bezorgen. Mensen die interesse hebben om vrijwilliger te worden binnen Stichting Cultuurpark de Hout zijn op 14 april van harte welkom. Aanmelden vooraf kan bij Ria Jansen, vrijwilligerscoördinator ria-jansen@zonnet.nl

Maar gewoon langskomen en aanmelden op 14 april zelf kan ook. Meer informatie is te vinden op www.cultuurparkdehout.nl en op de Facebookpagina.