Italiaans zingen en eten in De Sociëteit

Algemeen
Zingen en eten in Italiaanse sferen, het kan in De Sociëteit
Zingen en eten in Italiaanse sferen, het kan in De Sociëteit (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Aan een lange tafel samen eten en praten. Genieten van lekkere voorafjes, een smakelijke pasta en dito dessert. Van tijd tot tijd samen een lied aanheffen. Hoe Italiaans wil je het hebben bij Zingen en Eten in De Sociëteit op vrijdag 5 april?

Oké, april doet wat hij wil, dus het eten is binnenshuis en niet in de giardino (tuin). Maar zeker weten worden met elkaar enkele bekende Italiaanse liederen gezongen, compleet met instructies voor een geloofwaardige uitspraak. Verbaas vervolgens jezelf en anderen met een passionele uithaal of een smachtende hartenkreet. Daarnaast zijn er natuurlijk nog legio Engelse songs en Nederlandse liederen om uit te kiezen en samen te zingen

Driegangenmenu

Het eten van Chef Léon zal weer tongstrelend zijn, dus nog iets om naar uit te kijken. Mis 'm niet, de Italiaanse getinte Zingen en Eten met Leo op vrijdag 5 april in De Sociëteit aan het Luttik Oudorp 78 in Alkmaar. Aanvang 17.30 uur tot de klok van 20.00 uur. De entree inclusief driegangenmenu bedraagt €20 inclusief drankje. Opgave: mail leo_borst@yahoo.com of bel 06-44802797.