Salsa voor ouderen.
Salsa voor ouderen. ((Foto: aangeleverd))

Salsa voor 50-plusser

ALKMAAR - Reuring in De Hoef organiseert zaterdag 11 mei van 14.00 tot 15.00 uur een vrolijke, ontspannende en sportieve bezigheid voor dansliefhebbers in De Hoef.

Alberto van Dansschool Cuba Te Llama verzorgt de les; hij vindt het geweldig om 50-plussers in de wijk De Hoef de mogelijkheid te geven kennis te maken met salsa. Vandaar dat hij zijn dansles in De Vleugels met 50% korting aanbiedt. Deelnemers dansen solo, dus zonder partner. Deze vrolijke workshop is geschikt voor iedereen die vast ter been is. Een unieke gelegenheid om de authentieke Cubaanse salsa zelf te proberen. Salsa is plezier voor iedereen, jong en oud. Het plezier bij deze workshop wordt extra vergroot door het aanstekelijke enthousiasme van de professioneel geschoolde Alberto.

Maak kennis met Solo Salsa voor 50-plussers. De kosten van deze workshop bedragen slechts € 5,-. Kom zaterdag 11 mei om 14.00 uur langs en dans gezellig mee in De Brasserie van De Vleugels. De ingang bevindt zich aan de Schelfhoutlaan. Blijf op de hoogte van alle activiteiten via www.facebook.com/ReuringInDeHoef

Meer berichten