Auto voordelig wassen bij Alewijn Ott!

Partnerbijdrage
Auto voordelig wassen bij Alewijn Ott.
Auto voordelig wassen bij Alewijn Ott. (Foto: RM)

ALKMAAR - Autobedrijf Alewijn Ott heeft in de jaren van haar bestaan een zeer goede naam opgebouwd in het Alkmaarse, want inmiddels rijden er duizenden tevreden klanten in een auto van Autobedrijf Alewijn Ott. Wekelijks komen daar tientallen bij, omdat Autobedrijf Alewijn Ott steeds zo'n 250 Bovag gecertificeerde occasions op voorraad heeft. Ook het feit dat innovaties en verbouwingen niet uit de weg worden gegaan, heeft sterk bijgedragen aan de naamsbekendheid. Sinds vijf jaar beschikt het Alkmaarse autobedrijf bijvoorbeeld over een hypermoderne en volautomatische Carwash.

Partnerbijdrage dossier

De carwash bij Alewijn Ott is zo veilig als wat omdat hij door de vakmensen continu goed wordt onderhouden. Bovendien geschiedt het wasproces door speciale superzachte 'foamlappen' en dus niet door ouderwetse haren die op de lak slaan. Klanten kunnen een keuze maken uit vier programma's, te beginnen met de voordelige snelle wasbeurt.

Speciale reiniger

Uiteraard behoort de uitgebreide behandeling, waarbij behalve wasschuim ook een polish wordt aangebracht als extra bescherming van de kostbare lak van de auto, ook tot de mogelijkheden. Bij elke wasbeurt worden met een speciale reiniger en borstels tevens de wielen meegenomen.

Betaalgemak

De prijzen voor een wasbeurt bij Alewijn Ott beginnen al € 5,50! En wat te denken van het betaalgemak? Voor de wasbeurt kan contactloos worden betaald met de pinpas. Ook makkelijk is de prepaid waspas. Wie zo'n pas aanschaft ontvangt meteen 15% extra tegoed gratis en dat kan oplopen tot maar liefst 75 euro. Net zo vaak wassen totdat het tegoed op is, waarna de pas weer opgeladen kan worden. Er is al een waspas vanaf € 25 inclusief btw.

Regelmatig voert Autobedrijf Alewijn Ott leuke kortingsacties met betrekking tot de wasstraat. Zo ook nu, want tot en met 25 mei betaalt de klant voor het Best Program in plaats van €11,50 slechts €7,99 en dat is inclusief stofzuigen! Rijd dus even om voor zo'n voordelige wasbeurt om er met een glimmende bolide weer te vertrekken. En... niet te vergeten: bij Alewijn Ott zijn vier laadpalen beschikbaar voor iedere automobilist die elektrisch rijdt!

Op de hoogte blijven van de kortingsacties? Kijk dan op www.alewijnott.nl of check de Facebookpagina.