(Foto: aangeleverd)

Alkmaar Shopping Night!

ALKMAAR - De hele binnenstad van Alkmaar kleurt 25 mei in alle kleuren van de regenboog. Dit vanwege het tweejaarlijks terugkerende evenement Shopping Night. Vanwege het tienjarig bestaan van de Alkmaar Pride word dit kleurrijke festijn samen gevierd en dat maakt het één groot feest.

De winkeliers doen mee aan een etalagewedstrijd.Wie wil mee-jureren kan zijn of haar voorkeur-etalage opgeven door naam winkel en adres van de winkel voor 23 mei te mailen naar onderstaand mailadres. Wanneer deze winkel de winnaar wordt ontvangt men een leuke attentie. Om 15.00 uur is er een grootste parade die door de Langestraat en Laat gaat, met tropisch uitgedoste danseressen en veelkleurige deelnemers van de Pride, die later door de Alkmaarse grachten
vaart. Vanaf 19.00 uur is er nog veel meer te beleven in de stad waar het thema Love de hoofdtoon voert. Om 20.30 uur is de tweede parade, waar ook de artiesten van Circo di Strada mee gaan. Verder viert elke winkel deze avond zijn eigen feestje, des te meer reden om deze gezellige avond lekker in de Alkmaarse Binnenstad door te brengen!

Vragen of uitslag etalagewedstrijd doorgeven kan via: evenementen@alkmaarsbolwerk.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten