Trainer legt uit
Trainer legt uit ((Foto: aangeleverd))

Sporten bij Outdoorpark met 'Juni-Pas'

ALKMAAR - Het is mogelijk om in de maand juni met de 'Juni-Pas' te sporten bij Outdoorpark Alkmaar. Met de pas kan een ieder deze maand aan alle Obstacle Run Trainingen meedoen, onder begeleiding van een ervaren trainer. In totaal zijn er vier Obstacle Run Trainingen in de maand juni. Een los ticket kost €9,-, voor de Juni-Pas (vier trainingen) betaalt men €27,-.

Ben je een ervaren runner, ga je voor het eerst meedoen aan een obstacle run of wil je een keer sfeer proeven? Ben je op zoek naar een bootcamp training, maar dan nét even uitdagender en op een mooi en overzichtelijk park? De verschillende trainingen zijn geschikt voor iedereen. Hier leer je de kneepjes van een obstacle run kennen en worden verschillende technieken behandeld. Denk aan onder andere touwklimmen, Cat Crow, Schippersslag en Monkey Bars. Natuurlijk besteden wordt ook veel aandacht besteed aan oefeningen om de algemene kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten.

Meer informatie

De Obstacle Run Training is elke woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur bij Outdoorpark Alkmaar. Koop nu snel een Juni-Pas via www.outdoorparkalkmaar.nl/juni-pas en neem deel aan alle trainingen in de maand juni!

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten