Langedijk maakt zich weer op voor Indian Summer.
Langedijk maakt zich weer op voor Indian Summer. ((Foto: Nathan Reinds))

Laat die Indian Summer maar komen

BROEK OP LANGEDIJK - Internationale toppers, nationale toppers en volop talent. Indian Summer - dit jaar op zaterdag 29 juni - heeft met onder meer Scooter, Golden Earring, Ronnie Flex & Deuxperience, Nick & Simon, Kraantje Pappie en Josylvio een indrukwekkende line-up.

Onder de noemen 'XL' kunnen bezoekers rekenen op neuwe podia, een XL Rudi's Après-Ski Bar, een reuzenrad en nog veel meer. Vrijdag 28 juni is er een grootse pre-party, die toegankelijk is met een Weekend XL Ticket.

Complete show

Het festival wordt zaterdag afgesloten door de Duitse band Scooter. Het is een complete show met onder meer danseressen en lasers. Daarnaast is het de organisatie gelukt de Golden Earring te strikken. Vorig jaar waren Nick & Simon dé lievelingen van Indian Summer Festival en daarom zijn ze er ook nu weer bij. De rest van het programma, met nog vele grote namen zoals ook Ronnie Flex & Deuxperience en Miss Montreal, kun je zien op de website van Indian Summer XL.

De preparty van Indian Summer XL vindt plaats op vrijdag 28 juni. Op het programma staat onder meer Deepend, Daredevils, Frenna en Stef Ekkel. Voor de Full Experience van Indian Summer XL zijn Weekend XL Tickets verkrijgbaar: daarmee kun je naar de pre-party op vrijdag en overnachten op de camping. Onlangs maakte het festival bekend dat meer dan 80% van de tickets is verkocht. Tickets zijn te koop via www.indiansummerfestival.nl. Hier vind je ook het blokkenschema voor het festival.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Via de wekelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alles wat er in Alkmaar gebeurt, leuke evenementen en diverse winacties.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een weekendje weg!

De Rodi Alkmaar nieuwsbrief:

* verplicht veld

Meer berichten