Humanitas zoekt ambassadeur

Algemeen
Als ambassadeur ben je ondernemend en creatief
Als ambassadeur ben je ondernemend en creatief (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Humanitas is een vrijwilligersorganisatie waar ruim 25.000 vrijwilligers door het hele land aan de slag zijn. De vrijwilligers geven deelnemers een steuntje in de rug bij de volgende thema's: opvoeden, opgroeien, thuisadministratie, detentie, eenzaamheid en verlies. Voor de afdeling Noord-Kennemerland zijn we op zoek naar vrijwillige ambassadeurs: mensen die het leuk vinden om de activiteiten van Humanitas onder de aandacht te brengen bij een groter publiek.

Als ambassadeur ga je in tweetallen op zoek naar 'de mensen'. De ene keer kom je in een buurthuis of wijkcentrum, de andere keer sta je op een jaarmarkt. Of je geeft een presentatie bij de vrouwengroep en die keer daarna ben je gastvrouw (of gastheer) bij een vrijwilligersdag van Humanitas. Kortom, afwisseling genoeg.

Creatief

Als ambassadeur ben je ondernemend en creatief, maak je makkelijk contact met mensen en kun je goed samenwerken. Daarnaast ben je bereid om maximaal acht uur per maand vrijwilligerswerk te doen. Humanitas biedt een training (17 en 20 september 9-12.00 uur), goede begeleiding, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om ervaring op te doen in het werken met mensen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het kantoor van Humanitas: 072-540 18 00.