Grote trots op eervolle vermelding
Grote trots op eervolle vermelding ((Foto: Mike Bink fotografie))

Klunder in top 5 beste theaterrestaurants

ALKMAAR - ''Uitstekende keuken, goede sfeer, vriendelijk en attent personeel op een prachtige plek in de binnenstad van Alkmaar'', luidt het positieve oordeel van artiesten en theaterbezoekers van Grand Café Klunder. Het is de voor een vijfde plek in de top 10 beste theaterrestaurants van Nederland.

In het kader van het zomernummer van theatermagazine De Theatermaker werd er een wedstrijd uitgezet. Artiesten en bezoekers mochten een stem uitbrengen op het beste theaterrestaurant in Nederland. Restaurant Over de tong in Roosendaal (het theaterrestaurant van Schouwburg De Kring) kwam als beste uit de test. Grand Café Klunder scoort een mooie vijfde plek en laat daarmee prominenten als Grand Café DelaMar en ITA Brasserie achter zich.

Eer

Na een oproep op de website van Theaterkrant.nl en diverse sociale media kanalen, ontving de Theaterkrant 225 mailtjes met daarin tips voor 146 verschillende restaurants. Directie en medewerkers van TAQA Theater De Vest en Grand Café Klunder zijn trots op deze eervolle vermelding. Ook in de zomer is het heerlijk vertoeven in Grand Café Klunder en op het vernieuwde terras. Kijk op www.grandcafeklunder.nl voor de menukaart en het reserveren van een tafeltje.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten