(Foto: )

Niet vervelen en stilzitten

ALKMAAR - Vervelen en stilzitten is er deze zomervakantie niet bij. Outdoorpark Alkmaar biedt een sportief zomerprogramma aan voor de individuele bezoeker. Onder de noemer 'Vakantie Programma' kunnen bezoekers wekelijks op woensdagochtend deelnemen aan een 'Shooting programma' of de 'Obstacle Survival'. Na afloop is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief te zwemmen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Daarnaast wordt op twee zaterdagen de Family Fun instuif georganiseerd, waar iedereen de hele ochtend welkom is om lekker te ravotten.

Vanwege de grote vraag naar individueel aanbod, is besloten een zomervakantie aanbod aan te bieden. In de maanden juli en augustus kan men elke woensdagochtend deelnemen aan een 'Shooting programma' of de 'Obstacle Survival'. Het 'Shooting programma' bestaat uit het onder begeleiding schieten met een echte handboog én Archery Tag, een combinatiespel met elementen uit het boogschieten, paintball en trefbal. Tijdens de 'Obstacle Survival' neemt de instructeur de deelnemers gedurende 1,5 uur mee naar de obstakels van Outdoorpark Alkmaar. Zelf het park verkennen? Dat kan bij de Family Fun instuif op zaterdag 20 juli en 24 augustus. Het park hanteert een adviesleeftijd van minimaal 8 jaar, waardoor dit ook een leuke activiteit is om te ondernemen met het gezin. Na afloop van het Vakantie Programma is het mogelijk om voor € 1,- per persoon extra een duik te nemen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart.

Kosten en aanmelden

Deelname aan het Vakantie Programma bedraagt € 10,- per persoon. De activiteiten vinden plaats op woensdagochtend van 10.30-12.00 uur. Aanmelden kan tot 24 uur vóór aanvang van het programma. Inschrijven en betalen via www.outdoorparkalkmaar.nl/vakantie. Op zaterdag is de Family Fun instuif van 10.00 tot 13.00 uur, aanmelden hiervoor is niet nodig, betalen aan de kassa van zwembad Hoornse Vaart.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten