Het duo Paradiya.
Het duo Paradiya. ((Foto: aangeleverd))

Wandelen en wereldmuziek bij Hortus Alkmaar

ALKMAAR - De stichting Helende geluiden organiseert zondag 28 juli een wereldmuziekfestival bij Hortus Alkmaar. Er zijn die middag optredens van zangeres Jolanda Traarbach, violiste Martine Nijenhuis en het duo Paradiya. Het festival duurt van 15.00 tot 18.00 uur. Voorafgaand aan het festival organiseert stichting Sufi Trail een wandeling van circa vijf kilometer van station Alkmaar naar de hortus.

Wandelliefhebbers kunnen zich melden bij station Alkmaar. Daar vertrekt de groep om 11.00 uur voor een mooie wandeling door het centrum van Alkmaar naar de hortus. In de tuin kunnen ze dan lekker uitrusten en genieten van de muziek.

Muziek uit alle windstreken

Jolanda Traarbach brengt die middag Ierse liederen ten gehore, Martine Nijenhuis verzorgt een bijzonder natuurbelevingsconcert en duo Paradiya, bestaande uit Kees van Boxtel en Albert Distelbrink, speelt een mix van Afrikaanse en Indiase muziek. De prachtige tuin zorgt voor een sfeervolle omlijsting.

Kaarten

Hortus Alkmaar is gevestigd aan de Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar. De entree in de voorverkoop is € 15,00, op de dag zelf € 17,50 en met AlkmaarPas of CJP € 10,00. Deelname aan de wandeling is gratis.
Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Hortus Alkmaar, Wereldwinkel Alkmaar of via de website www.helendegeluiden.nl. Meer informatie: www.hortusalkmaar.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten