DURV! leerlingen Aya en Sani overhandigen de cheque aan Cretienne Hoekman van speeltuin OKB.
DURV! leerlingen Aya en Sani overhandigen de cheque aan Cretienne Hoekman van speeltuin OKB. ((Foto: aangeleverd))

Ruim tweeduizend euro voor speeltuin OKB

ALKMAAR - Sani en Aya reikten donderdag 4 juli een cheque uit van € 2.267,70 aan speeltuinvereniging Ons Kinder Belang (OKB) in Oudorp. Dit mooie bedrag hebben alle leerlingen van DURV! School Amstelstraat samen opgehaald tijdens een sponsorloop op 27 juni. Namens OKB kwam Cretienne Hoekman de cheque in ontvangst nemen. Zij was overrompeld door het mooie bedrag dat de leerlingen bij elkaar hebben gebracht.

Sylvia Langeveld, adjunct directeur van DURV! School Amstelstraat legt uit: "De leerlingen van de leerlingenraad kwamen met het plan om een sponsorloop te organiseren voor een goed doel. Dat was snel gevonden! Veel kinderen spelen regelmatig in de speeltuin aan de Munnikenweg." De leerlingen hebben enorm hun best gedaan om tientallen sponsoren te werven en hun rondjes te lopen. Een team van leerkrachten en ouders heeft de sponsorloop voorbereid, uitgezet en begeleid. De leerlingen zorgden ook voor extra inkomsten door gezonde hapjes en drankjes te verkopen op het plein.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten