Wie won Alkmaar Shopping EK wielrennen-actie?

Algemeen
De prijswinnaars werden uitgenodigd bij Theo Schilder Tweewielers. Met rechts in het rode shirt hoofdprijswinnaar Nico Ruiter.
De prijswinnaars werden uitgenodigd bij Theo Schilder Tweewielers. Met rechts in het rode shirt hoofdprijswinnaar Nico Ruiter. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De Alkmaar Shopping EK wielrennen-actie heeft een flink aantal inzendingen opgeleverd. Vorige week zaterdag werden de prijswinnaars uitgenodigd bij Theo Schilder Tweewielers om live mee te maken wie de felbegeerde Giant Triple X e-bike zou winnen.

Wethouder Sport en loco-burgemeester Pieter Dijkman verrichtte de spannende trekking. De hoofdprijs is gewonnen door Nico Ruiter uit Heiloo (rechts op de foto in rood shirt). Toeval wilde, dat Nico ook vrijwilliger was tijdens het EK Wielrennen! De overige prijzen waren onder andere officiële EK wielrenshirts, een rondvaart, clinic baanwielrennen en VIP rondleidingen kaasmarkt. Al met al een leuke, geslaagde actie van gemeente Alkmaar en Alkmaars Bolwerk voor de bezoekers van de binnenstad. En wie weet doen we het nog een keer dunnetjes over! Kijk voor de laatste info hierover op www.alkmaarshopping.nl