Het koor Timeless Vocaal.
Het koor Timeless Vocaal. ((Foto: www.timelessvocaal.nl))

Timeless goes USA

ALKMAAR - Het Alkmaarse Timeless Vocaal is een laagdrempelig pop- en musicalkoor dat repeteert in wijkcentrum Overdie. Het bestaat uit ongeveer 25 enthousiaste dames en heren en oefent elke maandagavond van 19.45 tot 22.00 uur.

"In 2018 zijn we begonnen met de repetities voor ons nieuwste huisconcert: Timeless goes USA. Voor dit concert studeren we een gevarieerd repertoire in van uitsluitend Amerikaanse muziek. Dit werd onze kapstok en we zijn nu bezig om de show er om heen verder uit te werken. Dat betekent nadenken over kleding, programma, choreografie, rekwisieten enzovoort. Een leuke en spannende periode in voorbereiding voor ons concert op zaterdag 7 december", aldus dirigent Jan Jaap Langereis.

Versterking

"Dit is niet de beste tijd om aan te sluiten bij ons koor maar we kunnen altijd enthousiaste zangers en zangeressen gebruiken. Na het concert van december begint een nieuwe periode en juist dan is het een goed moment om onze gelederen te versterken. Hebben we uw interesse gewekt? Op elke eerste maandag van de maand is een ieder welkom om een kijkje te komen nemen bij onze gezellige repetities. Een ander goed idee is natuurlijk om het concert bij te wonen maar houd er rekening mee dat er maar in beperkte mate kaarten beschikbaar zullen zijn."

Interesse? Vul dan het contactformulier in op de website: www.timeless vocaal.nl. Belangstellenden kunnen dan aangeven een repetitie bij te willen wonen of kunnen op de voorinschrijvingslijst voor toegangskaarten voor het concert worden geplaatst.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten