De met vier Oscars bekroonde kaskraker Bohemian Rhapsody bekijken vanuit je eigen auto op een megascherm van 128 m2.
De met vier Oscars bekroonde kaskraker Bohemian Rhapsody bekijken vanuit je eigen auto op een megascherm van 128 m2. ((Foto: aangeleverd))

Bohemian Rhapsody op megascherm bekijken vanuit je eigen auto

ALKMAAR - De met vier Oscars bekroonde kaskraker Bohemian Rhapsody bekijken vanuit je eigen auto op een megascherm van 128 m2. Het kan zaterdag 21 september om 20:00 uur, want dan houdt Rotary Alkmaar Young Ambition de eerste editie van de Prodicom drive-in bioscoop voor ruim 200 auto. Locatie is het evenemententerrein aan de Olympiaweg. Rodi Media is partner van dit event. 

Via een speciale FM frequentie kun je de film horen. Een film met een uniek verhaal over de legendarische band Queen met al haar uitdagingen, teleurstellingen en vooral grote successen. Meeslepend, vertederend en met een rouw randje. Vanuit je auto mag je lekker hard meezingen op alle hits welke de revue zullen passeren. De film start vlak na zonsondergang (20.30 uur) op het evenemententerrein aan de Olympiaweg (achter het CBR). Met dank aan de vele sponsoren wordt dit evenement op 21 september een feest en zal elke opgebrachte euro verdeeld worden over vijf lokale doelen: Egmondse Reddingsbrigade, Stichting Ambulancewens, Scouting St. Laurentius, Dierenbescherming Alkmaar en 't Praethuys Alkmaar. Tijdens het evenement wordt er geen eten of drinken verkocht. Dit kan men zelf meenemen in de auto of bijvoorbeeld vooraf afhalen bij de naastgelegen McDonald's. Er worden toiletten geplaatst op het terrein.

Rotary Alkmaar Young Ambition is een nieuwe serviceclub van ambitieuze mensen in de leeftijd van 30 tot 45 jaar. Zij komen om de week bij elkaar en delen elkaars kennis, netwerk, bezoeken bedrijven en organiseren evenementen waarvan de opbrengst naar (lokale) goede doelen gaat. Interesse om lid te worden? Neem dan eens kijkje op https://www.rotaryalkmaar.nl/ .Er is nog ruimte voor sponsors. Via de website kunnen sponsoren zich nog aanmelden. De kosten bedragen €26,- per auto. Zet de popcorn dus vast klaar en bestel snel je kaarten via: https://www.drive-inbios.nl/

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten