De mezzosopraan, harpiste en gepassioneerd vertelster Ekaterina Levental
De mezzosopraan, harpiste en gepassioneerd vertelster Ekaterina Levental ((Foto: aangeleverd))

Ekaterina Levental in De Groene Zwaan

DE RIJP - De mezzosopraan, harpiste en gepassioneerd vertelster Ekaterina Levental speelt 12 oktober om 21.00 uur de muziektheatervoorstelling De Grens in De Groene Zwaan, De Rijp. Deze muziektheatervoorstelling is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina, uit de periode waarin ze als 16- jarige vluchteling aankwam in Nederland. In een indrukwekkende one-woman-show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in diverse opvangkampen.

We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest. De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg. Daarin vertelt zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. De Grens begint daar waar De Weg eindigt. De voorstellingen kunnen ook heel goed los van elkaar bekeken worden. Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaan, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. Ekaterina vertelt, speelt, zingt en begeleidt zichzelf op de harp. De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en prachtige muziek.

Meer informatie en kaarten op www.degroenezwaan.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten