Kerstboomdiner en -lunch bij Resto VanHarte

Nieuws
Schenk een ander hartverwarmend diner met buurtgenoten. (Foto: aangeleverd).
Schenk een ander hartverwarmend diner met buurtgenoten. (Foto: aangeleverd). rodi.nl

ALKMAAR - Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en KRO NCRV organiseren dit jaar in Alkmaar samen het Joris’ Kerstboomdiner op 19 december en -lunch op eerste kerstdag. Iedereen is welkom om samen met buurtgenoten te genieten van heerlijk eten, live muziek en sfeervolle kerstversiering. Deze kerst nodigt Resto VanHarte alle inwoners van Alkmaar ook uit om een ander een hartverwarmend diner te schenken. Bestel voor zeven euro het Resto VanHarte kersthartje op http://webshop.restovanharte.nl/ en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte.

Met kerst pakken Resto VanHarte en KRO NCRV uit met extra lekker eten, een feestelijk gedekte tafel, live muziek en kerstversiering waaronder de Joris’ kerstboomballen. Alle gasten krijgen de mogelijkheid om een tekst of een foto van een dierbare te plaatsen in de speciaal hiervoor ontworpen Joris kerstbal en deze op te hangen in de kerstboom. In Alkmaar vinden er een kerstdiner en –lunch plaats: Kerstdiner op 19 december in Wijkcentrum de Rekere op Drechterwaard 16. Inloop is vanaf 17.00 uur. Start diner om 17.30 uur. Live muziek van Soul & sense. Kerstlunch op 25 december (eerste kerstdag) in Wijkcentrum Overdie op Van Maerlantstraat 8-10 . Inloop is vanaf 12.30 uur. Het diner begint om 13.00 uur Live muziek van Alber.
Iedereen is van harte welkom tijdens het Joris’ Kerstboomdiner- en lunch. Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Kosten zijn 10,00 euro per persoon, met Alkmaarpas 5 euro.