Langedijker schaatser naar ICWG

Nieuws
Langedijker Paul Groenewoud neemt deel aan de International Children's Winter Games in Lake Placid. (Foto: aangeleverd).
Langedijker Paul Groenewoud neemt deel aan de International Children's Winter Games in Lake Placid. (Foto: aangeleverd). rodi.nl

BROEK OP LANGEDIJK - Paul Groenewoud uit Broek op Langedijk neemt van 7 tot 11 januari 2019 deel aan de International Children’s Winter Games in Lake Placid, Amerika. Hij gaat daar de Nederlandse en Langedijkse eer hoog houden op het onderdeel langebaanschaatsen. Met nog zes andere langebaan schaatsers en twee kunstschaatssters van de Alkmaarsche IJsclub zal hij vrijdag 4 januari 2019 vertrekken naar New York.

Vandaar uit zal hij door reizen naar Lake Placid, waar op maandag 7 januari de openingsceremonie zal zijn. De International Children’s Winter Games (ICWG) worden officieel gezien als de jeugd-Olympische spelen. Het team heeft van vele kanten ondersteuning gekregen om deze reis mogelijk te kunnen maken. Paul wil graag speciaal Marco Schuyt van Garage Marco Schuyt bedanken voor de sponsoring. Ook wil Paul wethouder Nieuwenhuizen bedanken voor de steun. Paul is ook heel blij met alle medewerking die hij krijgt van het Huygenscollege. Verder wil hij alle familie, vrienden, buren en docenten die een kaart van hem hebben gekocht voor vijf euro bedanken. Alle kaarten zullen vanuit Lake Placid verstuurd worden. Ook een kaart kopen van Paul, stuur dan een mail naar paulgroenewoudjr@xs4all.nl .