Topbezetting HE-toernooi

Nieuws

ALKMAAR - Het Handsome Eight-toernooi , dat vandaag, 30 december, gehouden wordt, kent weer een uiterst sterke bezetting. Topfavoriet voor de hoofdprijs van € 2000 bij het 44-ste (!) evenement is uiteraard landskampioen Hovocubo. De Hoornse topzaalvoetbalclub komt met niet minder dan zes (!) internationals naar Alkmaar, waaronder Joshua St. Juste, Karim Mossaoui, Mats Velseboer en doelman Dave Stet.
De ploeg van Alkmaarder Mo Darri, El Marsi, vorig jaar nog finalist, is met de Belgische (ex)internationals Aziz Hitou, Abdelhak Elg, Mohammed Fahsi en Achmed Sababti de tweede topfavoriet voor de eerste plek. De overige vier ploegen zijn de Egmondse debutant in de eredivisie White Stones met o.a. Raymond de Waard en Jeffrey Kleijbroek, Anderlecht uit Brussel, dat vorig jaar de halve finale haalde, Rotterdam Stars met o.a. de Turkse international Ismael Celen en het Groningse Tolhuisen.
Het toernooi wordt georganiseerd in sporthal De Hoornse Vaart aan de Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar. Er wordt gespeeld in twee poules van drie, waarbij de twee hoogst eindigende ploegen de halve finales bereiken. De eerste wedstrijd begint om 12.00 uur en gaat tussen White Stones en Rotterdam Stars. De entreeprijs bedraagt slechts € 5!