(Foto: PR)
Bedrijf in Beeld

Open dag bij Centrum Oosterwal

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - Zaterdag 16 maart is het de landelijke open dag van de zorg. De specialisten van Centrum Oosterwal openen hun deur voor het publiek. Van 10.00 tot 13.00 uur is Centrum Oosterwal in Alkmaar geopend.

Artsen, huidtherapeuten en verpleegkundigen geven verschillende demonstraties en presentaties (plastische chirurgie 10.30 uur, huidkanker 11.15 uur en cosmetische behandelingen 12.00 uur). Zo hoort en ziet u alles over spataderen, huidkanker en andere huidaandoeningen. Wilt u zelf eens hechten? Kom langs om het te proberen. Ook is het mogelijk om o.a. uw bloedsuiker en bloeddruk te laten meten.

U kunt live meekijken bij een CoolSculpting behandeling, waarbij vetcellen door koeling afgebroken worden. Ook kunt u vragen stellen aan een van onze tijdelijke injectables specialist en haar modellen en zien hoe zij een behandeling doet met tijdelijke injectables. Daarnaast kunt u een persoonlijke huidanalyse van uw gezicht laten maken met de huidscan waarbij uw huidconditie in beeld wordt gebracht en UV-zonschade zichtbaar wordt. Tevens kunt u meer informatie krijgen over de verschillende cosmetische behandelingen bij Centrum Oosterwal waaronder de huidverjongende behandeling Forever Young BBL of een miniconsult laten doen bij de plastisch chirurg.

Kom een kijkje nemen zaterdag 16 maart op de Comeniusstraat 3 in Alkmaar. Kijk voor de open dag op www.centrum-oosterwal.nl

Meer berichten