Dani kreeg AlkmaarPas cadeau.
Dani kreeg AlkmaarPas cadeau. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Alkmaar Prachtstad

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - Dani Gieling (20) is zijn hele leven woonachtig in Bergen maar is vaak te vinden in Alkmaar. Naast dat Alkmaar zijn geboortestad is, heeft hij er jarenlang op school gezeten en wonen er een aantal vrienden. Bovendien is het de stad van voetbalclub AZ, waar hij een trouwe supporter van is. Dani: "Alkmaar voelt stiekem wel als mijn stad, ook al woon ik in het dorp Bergen."

In 2018 heeft Dani de AlkmaarPas cadeau gekregen van zijn oma die woonachtig is in Alkmaar. "We zaten vorig jaar samen te lunchen bij Anne & Max en tijdens het afrekenen haalde oma Elly de AlkmaarPas tevoorschijn! Ze gaf uitleg over de pas en een week later kreeg ik een pas cadeau,' vertelt hij lachend. 'Wat een lieve oma heb ik ook hè!" zegt hij. Na goede ervaringen heeft Dani in december de pas weer voor het nieuwe jaar aangeschaft en in januari meteen gebruikt.

Veel plezier

"Ook heb ik de pas vorig jaar gebruikt bij All4Running en Roast Espressobar. Je verwacht niet dat je bij zo veel plekken korting krijgt in Alkmaar, de 15 euro heb je er eigenlijk zo terug verdiend.

Mijn tip aan mensen van mijn leeftijd is dat zij ook de AlkmaarPas moeten aanschaffen. Het aanbod is ook gericht op jongeren, ik weet zeker dat zij er veel plezier van zullen hebben!"

Meer berichten