Modeshows bij Janszoon Damesmode
Modeshows bij Janszoon Damesmode ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Modeshows bij JansZoon

  Bedrijf in Beeld

OUDORP - Evenals voorgaande jaren worden er dit jaar weer drie modeshows gehouden bij JansZoon damesmode aan de Nijenburgh in Oudorp.

Vrolijke kleuren en dessins staan er dit voorjaar op het programma en die worden geshowd door fantastische modellen op zaterdag 30 maart a.s. De shows vinden plaats om 11.00, 13.00 en 15.00 uur, Vrij entree en reserveren is niet noodzakelijk. JansZoon damesmode is alweer ruim elf jaar het adres voor de modebewuste moderne vrouw. Het assortiment bestaat voornamelijk uit Deense en Duitse mode (onder andere Rabe-Bianca-Zerres ) van uitstekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Vakkundige en vriendelijke hulp bij de aankopen zijn bij JansZoon damesmode vanzelfsprekend!

Een steeds bredere groep dames uit Alkmaar, Langedijk en de Schermer weet JansZoon Damesmode te vinden omdat in de loop der jaren het assortiment flink is uitgebreid. Modebewuste vrouwen vinden er echt iets naar hun zin. Dit voorjaar voeren de kleuren geel, roze, blauw en rood de boventoon, zo nodig aangevuld met mooie prints en details.

Meer berichten