Zeven dagen per week kringloopshoppen bij RataPlan.
Zeven dagen per week kringloopshoppen bij RataPlan. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Zeven dagen kringloopshoppen bij RataPlan

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR/HEERHUGOWAARD - Steeds meer winkels openen zeven dagen per week hun deuren, zo ook de kringloop. Vanaf april is kringloopwinkel RataPlan elke zondag open van 12.00 – 17.00 uur. Het kringloopbedrijf trapt 7 april de koopzondagen af met de start van de verkoop zomerkleding.

Het is langer licht en de zon laat zich steeds vaker zien. Ook de werknemers van kringloopwinkel RataPlan hebben de zomer in hun bol. Alle zomerjurken, korte broeken, T-shirts en zonnebrillen worden weer tevoorschijn gehaald! Vanaf zondag 7 april hangen deze artikelen in de winkel.

Binnenkort beginnen met het uitzoeken van zomerspullen? Ook uw 'oude' kleding en schoenen kunnen een ander weer blij maken. Kom zelf spullen brengen of neem telefonisch contact op met de klantenservice voor het maken van een gratis ophaalafspraak via 088-8282782. RataPlan komt graag langs om spullen op te halen. RataPlan Alkmaar – Zijperstraat 46-50, 1823 CXRataPlan Heerhugowaard – Marconistraat 16, 1704 RG. Meer info: www.rataplan.nl

Meer berichten