Waterzicht op Rietland.
Waterzicht op Rietland. ((Foto: aangeleverd))

Verkoop twaalf luxe villa's in Rietland van start

  Bedrijf in Beeld

HEERHUGOWAARD - Gebiedsontwikkelaar BPD gaf 22 mei het online startsein voor de verkoop van twaalf luxe villa's in veld 13 in Rietland in Broekhorn Heerhugowaard. Bouwburo H. Tauber BV uit Oudkarspel is verantwoordelijk voor het ontwerp en neemt de bouw van de woningen voor zijn rekening.

Rietland kent een aantal bijzondere buurtjes waarvan veld 13 er één is. Hier worden straks twaalf ruime vrijstaande woningen op riante kavels gerealiseerd. De woningen worden omringd door groen en water en liggen in een duurzame wijk. De koopsommen starten vanaf € 505.000 v.o.n.

Inloopmiddag

Vanaf heden is de online inschrijving geopend en alle verkoopdocumentatie op de website van Broekhorn beschikbaar. Daarnaast geeft BPD belangstellenden de gelegenheid om langs te komen tijdens de inloopmiddag in het informatiecentrum aan de Laan van Broekhorn op 28 mei tussen 17.00 en 18.30 uur. Betrokken partijen, waaronder de aannemer en de makelaars, zijn hierbij aanwezig. Ook is de Rabobank uitgenodigd om vrijblijvend financieel advies geven. De inschrijving sluit maandag 3 juni om 17.00 uur.

Broekhorn

Broekhorn is de nieuwbouwlocatie tussen Broek op Langedijk en Heerhugowaard, aan het kanaal Alkmaar(Omval)-Kolhorn. De nieuwbouwwijk is verdeeld over drie deelgebieden. De eerste twee deelgebieden Havenkwartier en Parkhof (met 248 woningen), de haven en het havengebouw zijn helemaal klaar. In 2016 is begonnen met de ontwikkeling van het laatste deelgebied 'Rietland'. Hier komen circa 300 woningen, voornamelijk in het hogere segment. De bouw is verdeeld over achttien velden. De planning is dat het gehele project in 2022 klaar zal zijn.

Meer berichten