Doe mee aan de Family Bootcamp bij de Fitmaker.
Doe mee aan de Family Bootcamp bij de Fitmaker. ((Foto: aangeleverd))

Samen in beweging met Familie Bootcamp

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - Bewegen is goed voor jong en oud, dat weten we inmiddels allemaal. Al kan het soms lastig zijn om dat in te plannen op drukke dagen. Hoe leuk zou het dan zijn als je samen met je zoon of dochter tegelijk kunt sporten? Dat scheelt weer een ritje naar verschillende sportlocaties, je bent lekker aan het trainen en tegelijk kun je samen tijd doorbrengen. Welkom bij de Familie Bootcamp.

Familie Bootcamp is een actieve sporttraining voor ouders en kinderen en iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. De focus bij de Familie Bootcamp ligt op teamwork en plezier, maar het is evengoed een training die ervoor zorgt dat je sterker wordt en conditie opbouwt.

Eigen niveau

Samen met kinderen sporten, is dat dan leuk voor de volwassenen? En wordt dat niet een soort veredelde gymles? Nee hoor, daar zorgen de Fitmaker-trainers voor. Om iedereen in een sportles op zijn eigen niveau mee te laten doen moet je differentiëren. Mannen en vrouwen zijn verschillend, kinderen en volwassenen verschillen evenals beginners en gevorderden. Toch kan met z'n allen in één les worden getraind. Het geheim… allemaal dezelfde oefening maar iedereen op z'n eigen niveau.

Partneroefening

Of neem de partneroefening. Dit kun je dus samen met een maatje of bij de Familie Bootcamp met je zoon of dochter doen. Deelnemer 1 gaat planken terwijl deelnemer 2 een stukje moet rennen. Pas als deelnemer 2 bij het begin punt is stopt deelnemer 1 en wordt er afgewisseld. Als we er even vanuit gaan dat er een groot prestatieverschil tussen de deelnemers zit dan krijg je dus dat de fitste het langste moet planken en het snelste rent. Daardoor moet de andere deelnemer minder lang planken, deelnemer 1 is immers snel terug.

Zo simpel en leuk kan het zijn om met alle niveaus in één les te sporten. Zie voor meer informatie www.fitmaker.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten