Benefietconcert en première PEACE OPUS: 'A Million Steps.. Towards Peace'

Partnerbijdrage
De opbrengst gaat naar diverse goede doelen
De opbrengst gaat naar diverse goede doelen Foto: aangeleverd

HEILOO - Stichting Your Song Projects viert zaterdag 12 oktober haar 10-jarig jubileum met de uitvoering van een door Teresa Takken gecomponeerd klassiek-romantisch opus. Het wordt ten gehore gebracht door het Arnhems Symfonie Orkest NOVA en het Peace Opus koor.

Partnerbijdrage dossier

De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar onderstaande goede doelen: Hattrick Zorg/Patrick Rupsam/Heiloo organiseert in 2020 een survivaltocht in de Ardennen voor mensen met een beperking. Paul Gokke/Limmen zet zich in om zijn vrouw Isabelle met hersenletsel in Amerika te laten behandelen. Carina Berger/Alkmaar zet zich in voor een healthcenter in Gambia (malarianetten). Tanja.v.d.Linde/Haarlem maakt begin 2020 een bouwreis naar Nepal om huizen te bouwen voor en met de lokale bevolking. 't Praethuys/Kees.v.Straaten/Alkmaar biedt creatieve workshops voor kinderen en jongeren die geraakt zijn door kanker.

Aanvang

Aanvang 20:00  Ter Coulsterkerk, Holleweg 111, Heiloo. Kaarten €15,00. Kinderen tot en met 12 jaar gratis. Bestellen: your.song.projects.2019@gmail.com.