(Foto: aangeleverd)

Kopen is geld besparen bij EP:Beerepoot

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Tijdens de Inruilweken van EP:Beerepoot besparen klanten geld terwijl zij kopen. Dat klinkt tegenstrijdig, maar is logischer dan het lijkt. Elektronische apparaten worden namelijk steeds energiezuiniger. Daarom loont het altijd de moeite om een oud apparaat in te ruilen voor een nieuw model. En dankzij de nieuwste technieken ervaren klanten ook nog eens maximaal gebruiksgemak.

Besparen kan al heel snel. De klant bespaart bijvoorbeeld minimaal honderd euro per jaar als een oude condensdroger vervangen wordt voor een moderne warmtepompdroger. Een warmtepompdroger hergebruikt de gegenereerde warme lucht telkens opnieuw. Dit in tegenstelling tot een condensdroger die de warme lucht uit de wastrommel naar buiten blaast. Ook op een koelvriescombinatie valt goed te besparen. Een model van acht jaar oud gebruikt namelijk jaarlijks twee keer zoveel energie als een nieuw A+++-model. Koelkasten met een No Frost-functie hoeven nooit meer ontdooid te worden. Wasmachines kunnen zichzelf doseren en dankzij Smart TV kijken we iets wanneer het ons uitkomt. Uiteraard extreem scherp dankzij 4K- en zelfs 8K resolutie.

Spaarpunten inruilen

Al enige tijd ontvangen klanten bij EP:Beerepoot bij elke geregistreerde aankoop, geheel automatisch, punten. Vanaf nu kunnen klanten deze punten omzetten in directe kassakorting. Dus naast de inruilkorting is het deze periode hierdoor extra voordelig shoppen.
Profiteren van de nieuwste mogelijkheden én besparen op de energierekening? Bezoek dan één van de EP:Beerepoot-vestigingen. Kortom: hoge inruilkortingen én de service van EP:Beerepoot.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten