Bedrijfsleiders v.l.n.r. Ronald Kortekaas (Locas), Arjan van der Veldt (Goes Plooy) en Paul Swart (Stef Swart).
Bedrijfsleiders v.l.n.r. Ronald Kortekaas (Locas), Arjan van der Veldt (Goes Plooy) en Paul Swart (Stef Swart). ((Foto: Wim van der Spiegel) )

Locas: waar alles draait om duurzaamheid

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Locas is dé werktuigbouwkundig totaalinstallateur voor de regio Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. Vanuit onze vestigingen in Heiloo en Noordwijk realiseren wij duurzaam succes voor de (groot)zakelijke markt. Renovatieprojecten, nieuwbouw en planmatig onderhoud zijn onze speerpunten.

Omdat steeds meer particulieren en kleine ondernemers bij ons aankloppen – we zijn goed in wat we doen! – brengen we deze projecten onder bij ons zusterbedrijf Goes-Plooy. Daar kunnen zij rekenen op dezelfde topkwaliteit installatiewerk als Locas levert en kunnen we beter inspelen op individuele wensen. En omdat wij een echte totaalleverancier willen zijn, hebben wij een nauw samenwerkingsverband met zusterbedrijf Stef Swart. Deze specialist in elektra is bijvoorbeeld onze partner voor zonnepanelen en laadpalen.

Duurzaam: omdat het moet en omdat het kan

Wij willen zowel bij onze projecten als binnen onze eigen organisatie duurzaam opereren. We maken daarom optimaal gebruik van slimme technologische en innovatieve toepassingen om bijvoorbeeld nul-op-de-meter te realiseren. Zonnepanelen, warmte-koude-opslagsystemen, nieuwe gevels, nieuwe daken, tripleglas en inventieve installaties: het is bij ons aan de orde van de dag.

Past Locas bij jou en pas jij bij Locas?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Bijvoorbeeld naar (zelfstandig werkende) loodgieters voor onze mooie projecten. Op www.werkenbijlocas.nl vind je nog meer interessante functies. Werken bij Locas is werken bij een bedrijf waar werkplezier heel belangrijk is. En dus investeren we niet alleen in tevreden klanten, maar ook in tevreden medewerkers. Dat betekent dat je kunt rekenen op volop mogelijkheden om jezelf (persoonlijk en vakinhoudelijk) te ontwikkelen.

www.locastechniek.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten