Harvey Vasilda (manager Switz).
Harvey Vasilda (manager Switz). ((Foto: Wim van der Spiegel))

Switz Adviesbureau: specialist bij werktuigbouwkundige vraagstukken

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Switz is een professioneel en ervaren adviesbureau voor werktuigbouwkundige installaties. Wij kennen de installatiebranche op ons duimpje en bundelen een schat aan kennis en ervaring. Switz is opgericht om de branche te versterken en te verzekeren van de meest actuele kennis en kunde. Een installatiebedrijf dat behoefte heeft aan een goede werkvoorbereiding of ondersteuning bij calculeren en/of tekenen? Check! Een second opinion of toetsing nodig? Check. Detachering van een projectleider of BIM-modelleur? Check.

Wij voorzien woningbouwverenigingen, gemeenten en bouwbedrijven in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht van een goed ontwerp, onafhankelijk advies en eerlijke calculaties. Wij doen haalbaarheidsstudies en bieden begeleiding en/of monitoring bij projecten. Een project waar we maar wat trots op zijn, is bijvoorbeeld de proeftuin Overwhere-Zuid in Purmerend. Wij hebben onlangs de eerste 10 woningen aangesloten op het warmtenet en daarmee een mooie bijdrage geleverd aan het Programma Aardgasvrije Wijken. Switz is vooruitstrevend specialist in:BIM (3D ontwerpen)DuurzaamheidBREEAMKlimaatneutraal wonenRenovatie en transitieDetacheringSecond opinion en trouble shooting

Werken bij Switz?

Switz is dé plek voor inspirerende en gepassioneerde vakmensen. Ben jij zo'n specialist die wil bijdragen aan de boeiende projecten die wij mogen uitvoeren? We zijn op zoek naar een duurzaamheidsgoeroe die duurzaamheid binnen onze organisatie voor opdrachtgevers verder gaat uitrollen. En omdat we hard groeien, kunnen we nog meer toppers in ons team gebruiken. We zoeken een BIM-modelleur, een projectleider, een calculator en een engineer. Zet vandaag nog de eerste stap naar een carrièreswitch en join ons team!

www.switz-adviesbureau.nl of bel 070 - 7200901

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten