Dit is slechts een topje van de kerstboom... Gaat dat live zien!
Dit is slechts een topje van de kerstboom... Gaat dat live zien! ((Foto: aangeleverd))

Grootste kerstboom van Alkmaar bij McDonald's

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - Kerst bij McDonald's begint dit jaar al heel vroeg. Voor de ingang van McDonald's restaurant Alkmaar Oost staat de grootste kerstboom van Alkmaar, van maar liefst zes meter breed, twaalf meter hoog en 50.000 led lampjes. Deze mega-kerstboom is geen gewone kerstboom, maar een echte McDonald's Kerstboom. Om het restaurant te bereiken lopen de bezoekers eerst onderdoor deze mega-kerstboom met gouden bogen om vervolgens het restaurant naar binnen te gaan.

"Het idee om de grootste kerstboom van Alkmaar en omgeving neer te zetten bij een van mijn restaurants hangt al een tijdje in de lucht. Na een jaar van voorbereidingen is het dan vandaag gelukt om deze unieke kerstboom te mogen ontsteken", vertelt franchisenemer Richard Pach van zeven McDonald's restaurants in Noord-Holland. "Volgende week hopen we ook bij een aantal andere restaurants in de regio het kerstgevoel extra glans te kunnen geven", vervolgt Richard.

Kerst bij McDonald's

Bij McDonald's Alkmaar staat de hele maand december in het teken van 'Kerst bij McDonald's'. Maak een foto van de kerstboom in het restaurant. Plaats de gemaakte foto onder het Facebookbericht op McDonaldsAlkmaar Facebook-pagina en maak elke week kans op gratis McDonald's producten.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten