Grootste kerstbal bij McDonald's aan de westelijke kant.
Grootste kerstbal bij McDonald's aan de westelijke kant. ((Foto: aangeleverd))

Mega-kerstbal bij McDonald's Alkmaar West

  Bedrijf in Beeld

Alkmaar - In Alkmaar zit het dit jaar wel goed met het kerstgevoel. Ook bij het McDonald's restaurant aan de westelijke kant is het kerst want er is een mega-kerstbal geplaatst.

Nadat vorige week al een mega-kerstboom bij het McDonald's restaurant aan de oostelijke kant werd geplaatst. Deze mega-kerstbal is maar liefst zes meter hoog en is voorzien van 24.000 ledlampjes. Om het restaurant te bereiken lopen bezoekers eerst onderdoor deze mega-kerstbal met gouden bogen om vervolgens het restaurant naar binnen te gaan.

"Het idee om een mega kerstbal en kerstboom neer te zetten bij een aantal restaurants hangt al een tijdje in de lucht. Na een jaar van voorbereidingen is het nu gelukt om deze magische kerstbal en kerstboom te mogen ontsteken", vertelt franchisenemer Richard Pach van zeven McDonald's restaurants in Noord-Holland.

Kerst bij McDonald's

McDonald's Alkmaar staat de hele maand december in het teken van 'Kerst bij McDonald's'. Maak een foto van de kerstboom of kerstbal in ons restaurant. Plaats de gemaakte foto onder het Facebookbericht op McDonaldsAlkmaar Facebook-pagina en maak elke week kans op gratis McDonald's producten.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten