De showroom van Versani in Alkmaar.
De showroom van Versani in Alkmaar. ((Foto: Versani))

Versani stunt het nieuwe jaar in!

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - Wat gaan we doen de eerste week van het nieuwe jaar? Naar Versani natuurlijk. De prachtige showroom nodigt uit op eens lekker rond te neuzen. Iedereen die plannen heeft om de badkamer of de keuken te veranderen moet eigenlijk even komen kijken.

Trouwens als men aan tegels denkt is Versani ook the place to be. Het kan ook gaan over renovatie, alleen een nieuw werkblad met een moderne kookplaat. Gas er uit elektrische kookplaat er in. En bij badkamers de wastafel wisselen voor een  mooi badmeubel met nieuwe kranen en een frisse spiegel. Of nieuw tegelvloertje in de toiletruimte, of wat er bij u dan ook moet gebeuren. Er lopen deze dagen zeker 10 adviseurs rond die u kunnen helpen om inzicht te krijgen in  de mogelijkheden. Vlotte mannen en vrouwen met een schat aan ervaring en kennis. Niet voor niets is Versani is al meer dan 24 jaar een begrip in Alkmaar en omstreken! Van dinsdag t/m zaterdag is de showroom geopend,Tot en met zaterdag 11 januari hebben wij een geweldige actie die alléén op die dagen geldt:

De adviesprijzen minus de 21% BTW minus tien procent extra korting. Tel uit je winst, wat een geweldige actie!

U kunt Versani vinden aan de Pettemerstraat 18 in Alkmaar. De grote zwarte blokkendoos naast het grote parkeerterrein op Overstad.

Yvette van der Does

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten