Modevakschool Nancy is afgelopen jaar met succes van start gegaan.
Modevakschool Nancy is afgelopen jaar met succes van start gegaan. ((Foto: aangeleverd))

Open dag Modevakschool Nancy van Vliet in Alkmaar

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - De éénjarige Modeontwerp-opleiding is afgelopen jaar met succes van start gegaan. Op de open dag op zaterdag 8 februari laten de cursisten al hun werk zien van het eerste half jaar. Belangstellenden zullen versteld staan van de creativiteit in zowel de ontwerpen als de werkstukken.

Op de open dag kan men een kijkje nemen in de inspirerende Modevakschool. Er zijn docenten en leerlingen aanwezig waaraan allerlei vragen kunnen worden gesteld. Op de Modevakschool geven docenten les die een passie hebben voor het modevak en die leerlinge met veel plezier verder helpen in het maken van de kleding die ze graag willen dragen.

Maak je al jaren je eigen kleding en wil je meer geïnspireerd worden en naar een hoger niveau dan kan Modevakschool Nancy van Vliet je verder helpen. Voor iedereen is er op zijn eigen niveau een mogelijkheid om de lessen te volgen. Er zijn o.a. naailessen voor beginners en de jeugd die ervan dromen om later modeontwerper te worden.

Zou je willen leren om je eigen ideeën om te zetten in creaties voor jezelf dan inspireren wij je graag op onder andere de naailessen en naailessen met patroontekenen. Wil jij óók het modevak in dan bieden wij onder meer de opleiding tot Costumière, Coupeuse en Lingerie. Je kan de opleiding volgen op je eigen tempo in één dagdeel per week.

Meer informatie

Wil jij dit ook? Kom gerust en vrijblijvend kijken op zaterdag 8 februari van 10.00 uur tot 15.00 uur op onze open dag op Modevakschool Nancy van Vliet, Arkplein 125 in Alkmaar ( nabij WC de Mare) www.nancyvanvliet.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten