Last van hielspoor?
Last van hielspoor? ((Foto: aangeleverd))

Hielspoor, tennisarm of andere peesklachten?

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - Shockwave kan dé oplossing zijn voor u! Heeft u al langer last van pijn aan de onder of achterzijde van uw hiel? Heeft u al langer dan vier weken last van een tennisarm? Maken de klachten sporten of dagelijkse werkzaamheden onmogelijk voor u? Heeft u andere, langdurige peesklachten waar geen passende oplossing voor lijkt te zijn? Shockwave therapie pakt de pijn bij de kern aan, zodat medicatie of zelfs chirurgie overbodig wordt.

Het gaat doorgaans om slechts vier tot zes behandelingen van ongeveer tien à vijftien minuten. Shockwave therapie is gebaseerd op kleine, mechanische schokgolven die met het behandelpistool direct op de pijnlijke plek gericht worden. Deze golven bevatten veel energie en zorgen ervoor dat er een vernieuwd genezingsproces in gang wordt gezet. De behandeling met deze methode wordt uitgevoerd door een speciaal hiervoor opgeleide fysiotherapeut. Deze kan u tevens adviezen en oefeningen meegeven om de behandeling verder te ondersteunen. De behandeling kan in sommige gevallen als enigszins onaangenaam worden ervaren, dit is per cliënt verschillend. Het is mogelijk om de instelling hierop aan te passen. Bij hielspoor en achillespeesklachten, is de combinatie van Shockwave en steunzolen effectief gebleken. KennemerFysio staat daarom ook in contact met verschillende podologen in de regio, om samen tot een zo optimaal mogelijke aanpak te komen.

Wilt u graag weten of Shockwave bij uw klachten kan helpen? Neem contact op via 072-5125702 of info@kennemerfysio.nl. U mag uiteraard ook altijd bij ons in de praktijk aan de Kennemerstraatweg 82 in Alkmaar langskomen of kijk op www.kennemerfysio.nl voor meer informatie.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten