'We leveren absoluut maatwerk'

Partnerbijdrage
Een blik in de showroom van  Techosol.
Een blik in de showroom van Techosol. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Altijd al van een eigen zaak gedroomd en dan een vliegende start maken... Dát is toch waar iedere ondernemer van droomt? Thijs van Roemburg startte per 18 maart van dit jaar met zijn eigen bedrijf in overkappingen, rolluiken en zonwering en vanaf dag één zit de loop er goed in.

"Ik heb vijftien jaar ervaring in deze branche en liep altijd al met het idee rond een eigen onderneming in Alkmaar te starten. Omdat ik een ruime kennis van zaken heb en over veel ervaring beschik durfde ik deze stap te wagen. Dat blijkt nu een goede beslissing te zijn geweest.”

Er is lang en stevig nagedacht over de inrichting van het pand en een treffend logo. Het moest duidelijk, doeltreffend maar ook laagdrempelig zijn. Binnen de geplande streefdatum kon de onderneming van start gaan.

Showroom

Het bedrijf Techosol ( Techo staat voor overkapping en Sol voor zon in het Spaans) is gevestigd op de Masterkoog 9 en beschikt over een moderne showroom.

De showroom is ingericht met een keur aan overkappingen, rolluiken, knikarmschermen, horren, screens en pergola zonwering. "Uiteraard is de collectie geheel up to date in de kleuren van nu. Denk aan matte structuurlakken, de grijstinten en de matzwarte industriële look. Alles wordt op maat geleverd, zeg maar op de millimeter nauwkeurig", roept Thijs enthousiast.

Persoonlijk contact

Er wordt uitsluitend vakkundig maatwerk en hoogwaardige kwaliteit geleverd. Om goed zaken te kunnen doen vindt Thijs persoonlijk contact belangrijk. "Voor de klant is het een investering. Vertrouwen plus een passend advies vraagt om duidelijke en inzichtelijke communicatie. Als ondernemer is er niets mooier dan een tevreden klant!"

Neem gerust eens een kijkje in de showroom van Techosol op het Industrieterrein Beverkoog in Alkmaar en word verrast!

Zie ook: www.techosol.nl