Duurzaam besparen met zonnepanelen

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Beeld aangeleverd)

ALKMAAR - Wilt u ook besparen op uw energiekosten en wat voor een beter milieu doen dan zijn zonnepanelen een serieuze overweging waard. Topkwaliteit is de beste garantie voor een gegarandeerde kilowattuur opbrengst. Het hogere rendement van Duitse technologie Q-CELLS zonnepanelen is keer op keer vastgesteld. Daarom krijgt u een productgarantie van 25 jaar. Hoe meer wattpiek, hoe meer stroom, hoe meer u verdient en dat gegarandeerd 25 jaar lang!

Kies voor kwaliteit en bespaar 25 jaar lang

Het installeren van zonnepanelen is werk voor specialisten. Elk dak is anders. Bij schuine daken komen we honderden verschillende soorten dakpannen tegen. Bij platte daken komen we 10 tallen dakbedekking types tegen. Voor bijna elke situatie is een technische oplossing beschikbaar. Het gehele systeem wordt binnen 1 dag werkend opgeleverd. Naast de dak werkzaamheden is er het elektra werk.

Alle voordelen op een rij

We bieden 100% maatwerk en binnen vijf dagen ontvangt u alle details in één heldere offerte. We werken met regionale en alleen zeer ervaren installateurs en bieden met Q-CELLS dan ook 25 jaar garantie. Met meer dan 10.000 installaties kennen wij het product door en door. Mede door onze expertise worden wij door onze klanten met een 9,2 beoordeeld en daar zijn we trots op dat we dat hebben kunne waarmaken. We staan voor kwaliteit en dat merkt u. U hoeft dan ook geen aanbetaling te doen en binnen 4 weken kunnen wij al installeren en kunt u gaan beginnen met besparen op de energierekening. U ontvangt na installatie de factuur.

Gratis BTW retour service

Met uw akkoord vragen wij de 21% BTW terug (die u over de zonnepanelen-installatie heeft betaald) bij de Belastingdienst. De kosten van de BTW retour service zijn bij het pakket inbegrepen. Wanneer u liever zelf de BTW wilt terugvragen, kan dat natuurlijk ook. Er vindt in dat geval geen restitutie plaats voor de BTW retour service aangezien ZelfOpwekken werkt met pakketprijzen. Nadat de BTW teruggave bij de belastingdienst is ingediend, ontvangt u na goedkeuring van de belastingdienst het BTW bedrag minus het forfait terug op uw eigen bankrekening.

Meer informatie? neem gerust contact op wij vertellen u graag alles over de Q-CELLS zonnepanelen.

Berenkoog 35 Alkmaar. Tel 085 222 6171. Kijk op www.zelfopwekken.nl