Lekker buitensporten bij Sanafit in Heerhugowaard!

Partnerbijdrage
Klant van het eerste uur Jesse Bakker is blij dat er weer getraind kan worden.
Klant van het eerste uur Jesse Bakker is blij dat er weer getraind kan worden. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Wat hebben we er lang naar uitgekeken: sporten. Want juist in tijden van een coronavirus is gezond blijven bijna een múst. Gelukkig mag er vanaf heden buiten worden gesport en Michiel Schaar van Sportcentrum Sanafit in Heerhugowaard is daar maar wat blij mee. Want: the sky is the limit!

Innovatief als altijd kan er bij Sanafit weer lekker worden getraind. Want waar normaal gesproken alles onder één dak te vinden is, is momenteel een deel van de fitnessapparatuur naar buiten verhuisd. Michiel: "De fitnessapparatuur is verdeeld over de parkeervakken op het buitenterrein en er is belijning aangebracht zodat de looprichting in het midden duidelijk is aangegeven. Uiteraard volgen we de regels van het RIVM nauwgezet. Alle apparatuur wordt voor en na gebruik gedesinfecteerd en onze klanten dienen zich thuis om te kleden, te douchen en gebruik te maken van het toilet."

Tenten

Over het hele terrein wordt zo'n 31 meter aan tenten geplaatst, zodat bij minder goed weer toch gesport kan worden. Michiel: "De begeleiding tijdens het sporten is zoals men die van ons gewend is, dus iedereen kan weer flink aan de bak!"

De in het sportcentrum gevestigde praktijk Fysiotherapy Fit & Health is wél gewoon geopend.

Sportcentrum Sanafit is gevestigd aan de Industriestraat 15 in Heerhugowaard. telefoon 072 7520672.

Kijk voor meer informatie op www.sanafit.nl.