Tot 75% meer terrasbezetting mogelijk met terrasschermen

Partnerbijdrage
Partumonline.nl ontwikkelde terrasschermen.
Partumonline.nl ontwikkelde terrasschermen. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Veel mensen kijken verlangend uit naar de openingen van de terrassen per 1 juni en zeker niet in de laatste plaats de horeca-ondernemers. Echter zal door de corona regels voor de terrassen de komende tijd het aantal beschikbare stoelen beperkt zijn. Doordat de 1.5 meter afstandsregel blijft gelden tussen de groepjes bezoekers, zijn de tafels verder uit elkaar gezet dan we gewend zijn.

Speciaal voor dit doel heeft Partumonline.nl op basis van het bestaande kozijnen assortiment terrasschermen ontwikkeld, die scherp geprijsd zijn en flexibel buiten toe te passen op elk terras. Door twee tafels aan weerszijde van een scherm te plaatsen kan de verplichte afstand van zitje tot zitje teruggebracht worden van minimaal 1.5 meter naar de breedte van het terrasscherm van 10 cm.

Efficiënte benutting

De schermen kunnen worden opgesteld naast elkaar op een lijn of voor een nog efficiëntere benutting van de terrasruimte in de vorm van een kruis. Bij voldoende ruimte op het terras kan met de kruisopstelling tot 75% meer zitplaatsen worden gecreëerd. De schermen zijn gemaakt van robuuste, weerbestendige materialen zoals kunststof en aluminium en leverbaar in verschillende kleuren. De schermen kunnen worden voorzien van ondoorzichtig panelen in kleur en gecertificeerd veiligheidsglas. De poten waarmee het scherm op de grond staat, zijn van corrosiebestendig roestvaststaal en voorzien van gaten. De gaten kunnen gebruikt worden om het scherm stevig te verankeren (gegarandeerd tot windkracht 9) of er wielen onder te plaatsen, wanneer je de schermen regelmatig wilt verplaatsen.

Bestellen

De standaardproducten zijn te bestellen via: https://www.partumonline.nl/horeca-terraschermen-tegen-corona/

De prijs van de eenvoudigste uitvoering van 2 meter breed en 1.8 meter hoog is €336 ex. BTW. Afwijkende maten en kleurstellingen zijn op aanvraag. Indien gewenst komen wij vrijblijvend op locatie met u de situatie bekijken om een optimale oplossing te bespreken. Naast terrasschermen levert en monteert partumonline.nl ook kunststofkozijnen, terras en voordeuren en schuifpuien. Aanvullend leveren en monteren wij ook aluminium schuifpuien en harmonica/vouw deuren.

Contact

Voor vragen kunt u mailen naar terrasscherm@partumonline.nl of bellen naar: Frank Tuin telefoonnummer 06-21873507.

De schermen zijn gemaakt van robuuste, weerbestendige materialen en leverbaar in verschillende kleuren.