Genieten van thuis uit eten? Stokkie To Go!

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Heerlijk thuis uit eten met gerechten van restaurantkwaliteit? Dat kan met Stokkie To Go! Dankzij een samenwerking van Catering Miss Kitchen in Alkmaar en Bistro ’t Stokpaardje in Uitgeest, is een uniek concept uitgerold dat voorziet in het verzorgen van vers bereide maaltijden.

Robin van Catering Miss Kitchen licht graag toe hoe een en ander tot stand kwam. “Mijn vrouw Monique en ik zijn in Alkmaar al zo’n vijftien jaar actief in de horeca en zijn met ons bedrijf gevestigd in het souterrain van de Telefooncentrale aan de Koelmalaan 350. Recentelijk zijn we een samenwerking aangegaan met bistro ’t Stokpaardje in Uitgeest. Met als gevolg dat we momenteel de lekkerste saté en spareribs op locatie bezorgen onder de noemer Stokkie To Go. Onlangs nog hebben we ons aanbod uitgebreid met een overheerlijke curry en voor de vegetarische klanten bereiden we desgewenst een toffe falafelschotel. Als echte horecadieren gaan we daarbij uitsluitend voor topkwaliteit. Alle gerechten worden van A tot Z vers bereid, dus zoals het hoort. Met de juiste ingrediënten en bereiding. Denk aan spareribs in de warme marinade. Voeg daarbij het feit dat alles op professionele wijze wordt bezorgd, om thuis optimaal te kunnen genieten van de lekkernijen op onze menukaart.”

Meer informatie

Stokkie to Go bezorgt van donderdag tot en met zondag tussen 16.00 tot 21.00 uur. Uiteraard kunnen liefhebbers de gerechten ook afhalen op de locatie Koelmalaan 350. Voor info en bestellen check https://www.stokkietogo.nl/

Afbeelding