Glashandel de Kroon: bedankt namens Voedselbank Alkmaar!

Partnerbijdrage
Glashandel de Kroon: bedankt namens Voedselbank Alkmaar!
Glashandel de Kroon: bedankt namens Voedselbank Alkmaar! (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Dankzij jullie onophoudelijke steun aan ons bedrijf hebben we een mooi bedrag bij elkaar gepaard voor Stichting Voedselbank Alkmaar. Deze week hebben we het bedrag mogen overhandigen!

Voedselbank Alkmaar verricht belangrijk werk. Ze voorziet ruim 200 gezinnen wekelijks van een pakket met voedingsmiddelen en doen nog veel meer; kinderen uit de gezinnen ontvangen en mooi cadeau op hun verjaardag en - in samenwerking met de sint - ontvangen zij ook op zijn verjaardag een presentje.

Professioneel opgezette organisatie

Om dit allemaal in goede banen te leiden, is er een behoorlijke organisatie op poten gezet met - voor het overgrote deel - enthousiaste vrijwilligers. Er is een goede logistiek nodig om wekelijks klaar te staan met de pakketten voor de Alkmaarders die dit zo goed kunnen gebruiken. De leiding is enorm professioneel en alle medewerkers zijn week na week gedreven om de zaken tijdig voor elkaar te hebben.

Voedselbank Alkmaar rechtstreeks steunen? Dat kan!

Wij zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan de Voedselbank. Daarnaast blijft alle extra (financiële) hulp natuurlijk welkom! Je kunt jouw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL 06RABO 0116 6090 79 t.n.v. Voedselbank Alkmaar. Jouw steun is zeer welkom!

Glashandel de Kroon blijft steunen: een nieuw goed doel

Wij gaan door met het ondersteunen van organisaties die, zeker in deze tijden, een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken. Zolang de restricties van de overheid gelden, gebruiken wij 1% van onze omzet om onze zorghelden te ondersteunen.

Blijf je zorghelden doorgeven!

Ook andere doelen dragen we graag een warm hart toe. Blijf daarom je zorghelden doorgeven op www.opdrachtgeversbedankt.nl. Het meest gekozen doel verblijden we medio september met een bijdrage.

Contactinformatie

Glashandel de Kroon is gevestigd aan de Wezelkoog 44 in Alkmaar. Ga voor meer informatie naar onze website www.glashandeldekroon.nl of bel met 072 - 5611903. Openingstijden: Ma-Vr 8.00-16.30. Gedurende de restrictie-periode kun je ons niet bezoeken! Afhalen van bestelde artikelen kan uitsluitend na telefonisch afspraak of een afspraak via de e-mail! Bekijk de ‘spelregels’ op www.opdrachtgeversbedankt.nl

Voedselbank Alkmaar verricht belangrijk werk. Zeker in tijden van corona.