Beter bewegen doe je bij Victorie Plaza

Partnerbijdrage
Beter bewegen doe je bij Victorie Plaza.
Beter bewegen doe je bij Victorie Plaza. (Foto's: aangeleverd)

ALKMAAR - Juist in deze tijd is het belangrijk dat er veilig gesport kan worden om je weerbaarheid en vitaliteit een boost te geven. Bij Victorie Plaza willen we dit stimuleren door ‘het sporten van de toekomst’ voor iedereen beschikbaar te maken in een innovatief concept.

Wij hebben daarom onze nieuwe HiiT-groepslessen zo ontworpen dat iedereen, door middel van een laagdrempelig instapniveau, optimaal kan trainen voor een gezonde levensstijl. De dagelijkse trainingen bestaan uit een set van workouts die voor iedereen op een passend niveau wordt begeleid door één van onze ervaren fitnessinstructeurs. HiiT is divers en combineert cardio en krachttraining voor een gezonde conditie. Dit HiiT lessen worden gegeven in een aparte HiiT zaal ingericht met o.a. loopbanden, roeiers en fitbenches met gewichten. Naast de HiiT-lessen is ook onze eGYM uitgebreid met de eFle-xx en smart Cardio apparaten, allemaal binnen hetzelfde digitale trainingsconcept. Dit noemen wij vanaf nu eFITNESS. De kracht circuittraining van eGym, zoals u voorheen van ons gewend bent, is uitgebreid met 4 nieuwe apparaten om nog effectiever te kunnen trainen. Wil je werken aan een betere weerstand? Dit is nu ook mogelijk door het specifieke spiergroep-trainingsprogramma Immunity Boost.

Een nieuw onderdeel van ons eFITNESS zijn onze eFle-xx apparaten. Binnen dit trainingssegment worden principes uit de yoga en medische sport-therapie op een vernieuwende manier gecombineerd. De meerderheid van ons brengt de dag door in veelal dezelfde houdingen. De 4 eFle-xx apparaten bieden de mogelijkheid om diverse spiergroepen weer op de juiste lengte te brengen en je houding te helpen verbeteren. Omdat net als bij onze eGym de apparaten persoonlijk op jouw behoeften worden ingesteld, train jij optimaal en op jouw niveau voor een soepel lichaam en een gezonde houding. Met ons eFITNESS abonnement kunnen flexibiliteit, kracht- en cardiotraining eenvoudig gecombineerd worden in een individueel afgestemd trainingstraject voor maximaal resultaat. Je kunt je voortgang direct en perfect volgen in de eGYM app.

Uiteraard hebben wij onze fitness en gespecialiseerde groepsactiviteiten zo ingedeeld dat jij onbezorgd en veilig kan sporten. Wij zien er dan ook naar uit om je te mogen verwelkomen op ons vernieuwde sportcomplex. #DoeMee en tot snel! Adres: Terborchlaan 311, Alkmaar, 072 5111390, www.victorieplaza.nl.

Afbeelding