Modeshows JansZoon naar buiten

Partnerbijdrage
eigenaresse Alie van JansZoon damesmode.
eigenaresse Alie van JansZoon damesmode. (Foto: aangeleverd)

OUDORP - De jaarlijkse modeshow van JansZoon damesmode gaat ook dit jaar ‘gewoon’ door. Het wordt zaterdag 26 september (tijdens nationale burendagen) alleen nét even anders. Zo verplaatst de modeshow zich van de winkel, naar het grasveldje voor de winkels in Oudorp en dat vindt eigenaresse Alie ontzettend leuk!

“Zo’n modeshow in het openbaar die iedereen kan zien, geeft natuurlijk volop reuring en daar houden we wel van. Buiten is het makkelijk om anderhalve meter afstand te houden, dus vonden we dit een prima alternatief. De vergunning is binnen dus de voorbereidingen zijn al in volle gang. De nieuwste najaarsmode wordt gepresenteerd in verschillende shows verdeeld over de dag. Zo zijn er zijn shows om 11, 13 en 15 uur. Wat bezoekers gaan zien? Kleur! De trend van kleur zet door dus reken op groen, rood, donkerblauw en aubergine. Veel prints, jasjes en allerlei prachtige materialen en goede pasvormen om blij van te worden.”

Vertrouwd

Volgens Alie wordt het allemaal ‘net even anders, maar toch vertrouwd’. “De modellen zijn bekend en zij presenteren de prachtige kleding weer aan de bezoekers. Normaal is het zo’n dag
een enorme drukte in de winkel, maar dat gaan we zoveel mogelijk spreiden. Daarom krijgen alle bezoekers een presentje en een kortingskaart voor een vaste dag en tijd. Zo bieden we onze klanten toch de mogelijkheid om te profiteren van mooie aanbiedingen, terwijl het nooit in de winkel te druk wordt.”

Welkom

Wie niet kan wachten tot de modeshow is uiteraard welkom in de winkel van JansZoon damesmode aan Nijenburgh 105 – 107 in Oudorp. Kijk ook eens op www.janszoondamesmode.nl.