Jaarlijkse Maatje Minder Battle

Partnerbijdrage
De jaarlijkse Maatje Minder Battle.
De jaarlijkse Maatje Minder Battle. Foto: aangeleverd

ALKMAAR - De jaarlijkse Maatje Minder Battle, landelijk georganiseerd door My-LifeSlim afslankpraktijken, geeft je net dat laatste duwtje naar succesvol afslanken. Het doel is om in vier weken een maatje minder (5 kg) te bereiken. Kim Meijer doet met haar praktijk in Alkmaar natuurlijk ook mee.

My-LifeSlim staat voor verantwoord 1 tot 2 kilo per week afvallen met 1 op 1 begeleiding. Daar verandert niets aan vertelt Kim, maar in de Battle krijg je heel veel extra’s aangereikt. Je neemt anoniem plaats in een landelijke Facebookgroep van gelijkgestemde deelnemers. Via Facebook krijg je dagelijks leuke tips en tricks van alle deelnemende consulenten verspreid over heel Nederland. Ook leuke recepten, en voor de liefhebbers gemakkelijke bewegingsoefeningen. Maar het meest waardevol zijn de verhalen die gedeeld worden door mededeelnemers. Meestal blij tot heel blij, maar soms ook teleurstelling of zelfs een beetje verdrietig. Je leert van elkaars ervaringen en je voelt dat je er niet alleen voor staat en dat geeft je een extra steuntje in de rug.

De Maatje Minder Battle kent geen verliezers maar wel 1 winnaar. We starten op 5 oktober met een super aantrekkelijk actiepakket van 192,50 voor slechts 99,00 euro. Neem jij de uitdaging aan? Geef je dan op voor 5 oktober bij Kim Meijer, kimmeijer@mylifeslim.com of 06-43505741 www.mylifeslim.com/consulent-alkmaar/
Eerder starten is natuurlijk ook mogelijk. Alleen kom je ver, samen kom je verder!