Veld Orthopedische Schoentechniek

Partnerbijdrage
Rob Verhoogt helpt u graag verder in Alkmaar.
Rob Verhoogt helpt u graag verder in Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Heeft u problemen met uw voeten? Pijn bij het lopen? Of bent u op zoek naar de juiste ondersteuning tijdens het sporten? Als confectieschoenen niet de juiste ondersteuning of pasvorm bieden dan zorgt Veld Orthopedische Schoentechniek voor de juiste oplossing.

Veld Orthopedische Schoentechniek geldt al meer dan 40 jaar als dé orthopedisch specialist in de Kop van Noord-Holland. Met een hecht, ervaren en enthousiast team zorgen wij ervoor dat u weer prettig kunt lopen. Welk voetprobleem u ook heeft. Elke voet, elke klacht is anders. En ook ieder mens is anders. Standaardwerk kennen we daarom niet. We hebben echter wel één doel: onze klanten blij de deur uit zien lopen.


Bij Veld Orthopedische schoentechniek kunt u ook terecht voor loopanalyses. Bij een loopanalyse wordt uw looppatroon op onze loopband beoordeeld door middel van drukmeting en camera’s. U kunt hierdoor direct op een lcd scherm zien hoe de afwikkeling verloopt en ook is een goed beeld te verkrijgen van de gemeten druk onder de voet. Op deze manier kunnen we controleren of de aangemeten schoenen/zolen het gewenste resultaat op uw looppatroon hebben. De loopanalyseapparatuur zorgt er voor dat wij het effect van een hulpmiddel kunnen meten en de oorzaak van bepaalde klachten aan het bewegingsapparaat aan het licht kunnen brengen. Wilt u meer informatie over de verschillende soorten orthopedische schoenen? U kunt telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord. 

Wilt u meer informatie over de verschillende soorten orthopedische schoenen? U kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Keesomstraat 8C 1821 BS Alkmaar, 072 3034500, info@veldschoenen.nl 

Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur t/m 17.00 uur geopend