De Mare Tandartspraktijk blij met nieuwe locatie

Partnerbijdrage
Het team van De Mare Tandartspraktijk.
Het team van De Mare Tandartspraktijk. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR – Op zoek naar een tandarts? Dan is De Mare Tandartspraktijk misschien wel het juiste adres, want sinds maandag 4 januari 2021 is de praktijk gevestigd in het voormalige pand van ING, tegenover de HEMA in winkelcentrum De Mare. Het hele pand ademt rust uit.

Tandarts Duane van Minde werkt op dit moment met drie behandelkamers, maar als het nodig is kan de praktijk uitbreiden met nog eens drie behandelkamers. Het is duidelijk dat de ontspannen sfeer in het pand een bewuste keuze is geweest. ‘Patiënten moeten zich prettig voelen. Vanaf het moment van binnenkomst wordt iedereen op z’n gemak gesteld,’’ zegt tandarts Van Minde.

Reislustig

De tandarts, die op de fiets naar de praktijk komt, is reislustig. ‘’Voor een christelijke organisatie heb ik als vrijwilliger gewerkt in landen als Thailand en India. Naast mijn werkzaamheden in De Mare ben ik ook betrokken bij andere tandartsen in de nabije omgeving. Ik ben blij en trots dat ik hier mijn vak mag uitoefenen en in een mooie omgeving.’’

Angst

Duane van Minde is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die angst hebben voor de tandarts. “Ik heb ook extra aandacht voor kinderen en daar heb ik een gave techniek voor ontwikkeld. Een goede begeleiding is belangrijk en we streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit in combinatie met prettig persoonlijk contact.’’

Hele gezin

De Mare Tandartspraktijk - die de eerste patiënten al heeft mogen ontvangen - is er plaats voor het hele gezin, van jong tot oud. Van Minde: ‘’We zijn er om iedereen te helpen en de mond zo gezond mogelijk te houden. Mensen kunnen bij ons terecht voor esthetische behandelingen en restaurieve tandheelkunde.’’ Ook praktijkmanager Lucy heeft kwalitatieve zorg hoog in het vaandel staan en is tevens werkzaam als preventiemedewerker. Een dag in de week is mondhygiëniste Tamilla Uzjanova werkzaam in de Tandartspraktijk.

Meer informatie of als patiënt aanmelden: inschrijven kan via de website, telefonisch of gewoon even langskomen. De praktijk is ook goed bereikbaar voor mensen met een rolstoel. 

De Mare Tandartspraktijk, Europaboulevard 5-7, Alkmaar. Telefoon (072) 8440172. Website: www.demaretandartspraktijk.nl

Tandartspraktijk De Mare