‘Ons doel: klanten blij de deur uit zien lopen’

Partnerbijdrage
Rob Verhoogt van orthopedische schoentechniek Veld uit Alkmaar.
Rob Verhoogt van orthopedische schoentechniek Veld uit Alkmaar. (FOTO: © DUTCHPHOTO / HANS VAN WEEL)

ALKMAAR - Veld Orthopedische Schoentechniek geldt al meer dan 40 jaar als dé orthopedisch specialist in de Kop van Noord-Holland. Met een hecht, ervaren en enthousiast team zorgen wij ervoor dat u weer prettig kunt lopen. Welk voetprobleem u ook heeft. Elke voet, elke klacht is anders. En ook ieder mens is anders. Standaardwerk kennen we daarom niet. We hebben echter wel één doel: onze klanten blij de deur uit zien lopen.

Steunzolen en inlays 

Steunzolen en inlays vallen onder de noemer orthopedische supplementen. Dit is een verzamelnaam voor diverse typen corrigerende, ondersteunende en drukverdelende zolen die dienen om voetklachten te verminderen of op te lossen. Deze supplementen worden ook voorgeschreven bij pijn in de enkel, knie en rug. Uw voeten hebben dagelijks veel te verduren. Meestal merkt u dit pas wanneer er voetklachten ontstaan of er pijn elders in het lichaam optreedt. Er is iets niet in orde.

Steunzolen en inlays kunnen verlichting bieden. Een inlay is een voetvolgende zool die het voetgewelf optimaal ondersteunt. Een steunzool zorgt voor actieve correctie van de voetstand. Beiden kunnen wij op diverse manieren vervaardigen, geheel afgestemd op uw voet(en).

Eerst onderzoeken wij uw looppatroon en uw klachten. Bij de keuze voor het meest geschikte supplement speelt ook de mate van belasting mee: draagt u de schoenen alleen thuis, vooral tijdens het sporten of op het werk? Zo haalt u maximaal profijt uit uw supplementen.

Procedure steunzolen en inlays

De behandelend specialist of de huisarts schrijft een verwijzing uit op medische indicatie. U maakt een afspraak bij onze orthopedisch schoentechnicus. Tijdens de eerste afspraak bespreken wij uw klachten, beoordelen wij uw voeten en nemen wij voetafdrukken.

Afhankelijk van het type zolen dat moet worden gemaakt, maken wij een afleverafspraak of bellen wij u zodra de zolen klaar zijn.

Wilt u meer informatie? 

U kunt telefonisch contact met ons opnemen? Wij staan u graag te woord.

Veld Orthopedische Schoentechniek, www.veldschoenen.nl

Keesomstraat 8C 1821 BS Alkmaar, tel. 072-3034500.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.