Broekhuis Lease: oog voor elke klant

Partnerbijdrage
Broekhuis Lease: oog voor elke klant.
Broekhuis Lease: oog voor elke klant. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Anno 2021 valt leasing niet meer uit de autowereld weg te denken. Sinds een jaar of vijf maakt Private Lease zijn opmars, terwijl het zakelijk leasen van een auto al jaren stabiel is. Broekhuis Lease, pionier op het gebied van leasing, is gespecialiseerd in elke vorm van leasing, zowel privé als zakelijk, van Financial tot Full Operational Leasing.

Broekhuis Lease is voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit of het om een enkel voertuig, een combinatie van meerdere bedrijfswagens of personenwagens of een compleet wagenpark gaat. Een van de krachten van Broekhuis is de samenwerking met de Broekhuis dealerbedrijven. Zo kan een klant bijvoorbeeld een prettig gesprek voeren met een verkoper van Broekhuis Alkmaar, waarna hij of zij in contact komt met de leasedivisie van Broekhuis.

One-stop-shopping: totale ontzorging in mobiliteit

Behalve met de dealers, werken de medewerkers van Broekhuis Lease ook nauw samen met de Carplus divisie van Broekhuis, die gaat over de ombouw- en inrichting van bestelauto’s. En door zowel onderhoud, reparatie als schadeherstel ook bij Broekhuis onder te brengen, profiteren klanten van een heuse ‘one-stop-shopping’ filosofie. Broekhuis Lease heeft letterlijk alle services onder één dak en dat brengt vele voordelen met zich mee. De belangrijkste? Totale ontzorging in mobiliteit.

Merkonafhankelijk

Wie totaal ontzorgt in mobiliteit moet de services perfect afstemmen op de behoefte van de klant. Daarom opereert Broekhuis Lease merkonafhankelijk. Immers, als je iemand een perfect antwoord op zijn of haar mobiliteitsvraagstuk gunt, dan wil je geen beperkingen opleggen qua voertuig of de locatie voor het onderhoud.

Broekhuis Lease biedt een klantgerichte dienstverlening, verleend door professionals die verstand hebben van auto’s, mobiliteit en autoregelingen. Deze kennis gebruiken zij om u goed te adviseren en service te bieden die bij u past. Dagelijks werken zij aan één gezamenlijk doel: alles voor een enthousiaste klant!

Ontdek wat de medewerkers van Broekhuis Lease voor u kunnen betekenen op: www.broekhuislease.nl