Nieuw! Werken en leren in de BBL-opleiding Medewerker Kindcentrum niveau 4

Partnerbijdrage
Werken en leren in de BBL-opleiding
Werken en leren in de BBL-opleiding (Foto: Getty Images/iStockphoto)

Meld je aan voor deze incompany opleiding bij Blosse en het Horizon College. Bij Blosse zijn kinderopvang en basisonderwijs onder één dak en één regie georganiseerd. Dat betekent dat de kinderen van 0 tot 12 jaar door één team van professionals worden begeleid. En jij kunt daar deel van gaan uitmaken!

Wat doet een medewerker kindcentrum?

Een medewerker kindcentrum begeleidt de kinderen gedurende dag dat zij in het kindcentrum zijn. De kinderen die je begeleidt zijn tussen de 4 en 13 jaar oud. De begeleiding die je biedt houdt het midden tussen de taken die je ook wel kent van de pedagogisch medewerker en onderwijsassistent. Zo kan het zijn dat je je dag begint met de voorschoolse opvang en vervolgens in onderwijstijd aan de slag in de klas. Het kan zijn dat je een groepje kinderen begeleid maar het kan ook zo zijn dat je (een deel) van de les verzorgt onder supervisie van de leerkracht. Na de onderwijstijd zien de kinderen nog steeds jouw vertrouwde gezicht op de naschoolse opvang.

Lijkt het je wat en wil je de opleiding tot medewerker kindcentrum gaan volgen? Heb je een VMBO-diploma? Ben je tenminste drie dagen per week beschikbaar voor de opleiding? Kom dan naar de open dag op 8 december in het Horizon College. Meer weten? www.blosse.nl/lerenbijblosse