Orthopedische Schoentechniek Alkmaar: ‘Veel klachten zijn te voorkomen’

Partnerbijdrage
''Mensen blijven te lang rondlopen met pijn''
''Mensen blijven te lang rondlopen met pijn'' (Foto: aangeleverd)

Met ruim veertig jaar ervaring in orthopedische schoentechniek mogen wij ons met recht specialistisch noemen. Veld Orthopedische Schoentechniek is de specialist in de kop van Noord-Holland waar volwassenen, kinderen en sporters terecht kunnen voor steunzolen, sport inlays, lichte schoenaanpassingen of een op maat gemaakte schoen.

Veld: specialist in orthopedische schoentechniek

Rondlopen met pijn

Pijn in de voeten, knieën of onderrug. Volgens Verhoogt lopen mensen veel te lang door met hun klachten. “We komen hier vaak tegen dat mensen langdurig rondlopen met pijn, terwijl veel klachten te reduceren of te voorkomen zijn. Een adviesafspraak kost niets, dus mensen die vragen hebben of lichte klachten hebben, nodig ik uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Veld is een familiebedrijf met een onderscheidende service. Door goed te luisteren naar onze klanten weten we het verschil te maken. Dat we de klachten van mensen kunnen verhelpen, reduceren of voorkomen zorgt altijd voor tevreden gezichten en dat is uiteindelijk waar we het voor doen!” Ongeveer 57 procent van alle Nederlanders krijgt eens in het leven last van voetproblemen. Dit percentage neemt alleen maar toe. Met de juiste behandeling kunnen die klachten worden verholpen of voorkomen. Veld Orthopedische Schoentechniek is er voor iedereen die voetproblemen heeft. Maar ook bij pijnlijke gewrichten in de benen of rugklachten, kunnen wij helpen. Dagelijks maken we voor jong en oud geschikte oplossingen zodat zij weer pijnvrij kunnen wandelen, sporten, winkelen of spelen. Want beter lopen draagt bij aan plezieriger leven.

Basisverzekering

Eens in de vijftien tot achttien maanden vergoedt de basisverzekering een nieuw paar orthopedische schoenen. Voor cliënten tot zestien jaar oud is dat eens in de negen maanden. Onze orthopedisch schoentechnicus stelt vast of u nieuwe orthopedische schoenen nodig hebt. Ook semi-orthopedische schoenen en een tweede paar orthopedisch schoeisel worden vergoed door de basisverzekering. Omdat de vergoeding voor orthopedische schoenen onder de basisverzekering valt, dient u het eerste deel van de kosten te betalen vanuit uw eigen risico. Tenzij de kosten hoger zijn dan het wettelijk eigen risico van € 385,00 (dat geldt tot en met 2022). U kunt zich aanvullend verzekeren voor losse supplementen zoals inlays en steunzolen. Die vallen niet onder de basisverzekering. Voorzieningen aan confectieschoenen en verbandschoenen worden vaak wel vergoed. U kunt hiervoor uw polis of uw eigen verzekeraar raadplegen.

Meer informatie

Veld Orthopedische Schoentechniek Alkmaar is gevestigd aan de Keesomstraat 8C in Alkmaar. Afspraak maken of meer informatie? Ga naar www.veldschoenen.nl of bel 072 3034500.

Afbeelding