Bedrijfsunits Havikshorst Heiloo heel populair op bedrijventerrein Boekelemeer.
Bedrijfsunits Havikshorst Heiloo heel populair op bedrijventerrein Boekelemeer. ((Foto: Vincent de Vries))
Bedrijf in Beeld

'Het goede concept met duurzame, hoge kwaliteit'

  BiB

HEILOO – Voor bedrijfsverzamelgebouw Havikshorst Heiloo is bewust gekozen voor het bedrijventerrein Boekelermeer. Op het groene, inspirerende en prijswinnende bedrijventerrein worden dertig hoogwaardige, duurzame en multifunctionele bedrijfsunits gebouwd. Sinds het economisch herstel is er een sterke behoefte ontstaan aan betaalbare bedrijfsruimtes met een bruto vloeroppervlak van 80 tot 300 vierkante meter. Het plan Havikshorst Heiloo biedt ondernemers de kans zich te vestigen in een betaalbaar, hoogwaardig en duurzaam bedrijfsverzamelgebouw.

Havikshorst Heiloo is een project van UnitBuild BV. Een jong bedrijf met veel ervaring. Oprichters van UnitBuild, Kees Havik en Piet Reijne, zijn 'oude rotten' in het vak met ieder meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen en realiseren van vrijstaande bedrijfsgebouwen voor grotere bedrijven. "UnitBuild is gespecialiseerd in het ontwikkelen van representatieve en hoogwaardige bedrijfsverzamelgebouwen," legt Havik uit, "waarin ondernemers zich zelfstandig kunnen vestigen."

Voorspoedig

In nauwe samenwerking neemt Kees Havik, binnen UnitBuild, de ontwikkeling voor zijn rekening en realiseert Piet Reijne de uitvoering van de bouw. De verkoop van de units is in handen van René Dijkstra Bedrijfsmakelaardij. Dijkstra: "In Purmerend hebben we al eerder een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd volgens ditzelfde concept. Deze was binnen zes maanden geheel verkocht en is inmiddels opgeleverd. De verkoop van Havikshorst Heiloo verloopt voorspoedig. Dit komt door het goede concept met een duurzame, hoge kwaliteit, tegen een heel scherpe verkoopprijs. We hebben kopers vanuit Den Helder tot Beverwijk."

Koppelen

Havikshorst Heiloo biedt ruimte aan dertig hoogwaardige, duurzame en multifunctionele bedrijfsunits. "De units hebben een bruto vloeroppervlak van 84 m² (6 x 14 m.) of een veelvoud hiervan door units te koppelen. Verder hebben de units een hoge isolatiewaarde, een grote, elektrisch bedienbare overheaddeur en eigen meterkast." vertelt Reijne.

"Iedere unit beschikt over twee grote, eigen parkeerplaatsen voor de deur. Het is mogelijk om de bedrijfsunits optioneel te voorzien van een entresol- of verdiepingsvloer, welke als kantoor- of opslagruimte kan worden ingericht." De bereikbaarheid van het bedrijventerrein De Boekelermeer is heel goed en wordt zelfs nog beter als de geplande aansluiting met de A9 gerealiseerd wordt.

Nieuwe standaard

UnitBuild heeft reeds projecten in Purmerend en Nieuw-Vennep gerealiseerd. Momenteel worden in Hoorn, Schagen en Langedijk nieuwe projecten ontwikkeld die binnenkort in de verkoop komen. Deze en alle toekomstige projecten zullen gerealiseerd worden onder projectnaam UNITPARCK. "Met UNITPARCK willen wij de nieuwe standaard neerzetten voor hoogwaardige, toekomstbestendige en multifunctionele bedrijfsunits. En dat je met duurzaamheid geen compromis hoeft te sluiten over kwaliteit en betaalbaarheid." aldus Marcel Braam, die verantwoordelijk is voor de commerciële activiteiten.

Breekland

Al deze nieuwe projecten zullen volgens hetzelfde concept ontwikkeld worden. Op Breekland, gemeente Langedijk worden alleen grotere units gerealiseerd, met een oppervlakte vanaf ca. 250 m² per unit, aangezien daar in die regio veel vraag naar is, terwijl het aanbod ontbreekt. UnitBuild voldoet met dit concept aan een grote behoefte uit de markt. Veel kleine en middelgrote, startende en gevestigde bedrijven vragen om ruime, betaalbare, multifunctionele bedrijfsruimtes die aan de huidige eisen voldoen.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website www.havikshorstheiloo.nl of informeer bij de bedrijfsmakelaar.

Meer berichten